Steaua modernă, fără identitate? Campioana României a pierdut procesul împotriva Clubului Sportiv al Armatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marca Steaua înregistrată de clubul condus de Gigi Becali a fost anulată, miercuri, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, printr-o decizie irevocabilă, în cadrul procesului intentat de Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Acţiunea în instanţă îşi are originile în 2011, iar solicitarea a făcut referire la anularea mărcii deţinute de Gigi Becali. În aprilie 2012, Tribunalul Bucureşti a respins cererea, iar Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia în ultima lună a anului 2013. Un an mai târziu, CSA Steaua a ieşit în câştig de cauză, instanţa supremă anulând marca Steaua Bucureşti, înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

În practică, decizia nu schimbă major datele problemei. Numele, palmaresul, culorile pot rămâne în posesia aceluiaşi om, persistând problema siglei - fie s-ar adăuga un element la cea folosită încă din 2003, fie s-ar ajunge la o înţelegere cu CSA Steaua şi lucrurile ar rămâne nestrămutate.


Cifrele lui Andrei Prepeliţă, cel care i-a adus Stelei victoria la Botoşani. Prima „dublă“ în cele 300 de meciuri de Liga I

FOTO Rusescu a jucat din nou la Steaua, dar a purtat o mască pe faţă. Ce a spus Gâlcă despre revenirea atacantului

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite