Steaua va mai cumpăra jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă finanţatorul clubului din Ghencea, Gigi Becali, a declarat, în urmă cu o săptămână, că nu va mai cumpăra niciun fotbalist, tehnicianul Cosmin Olăroiu spune că vor mai veni

Chiar dacă finanţatorul clubului din Ghencea, Gigi Becali, a declarat, în urmă cu o săptămână, că nu va mai cumpăra niciun fotbalist, tehnicianul Cosmin Olăroiu spune că vor mai veni jucători la campioana Ligii 1. Cel mai probabil campionii vor cumpăra un atacant.
Lista transferurilor la Steaua este deschisă în continuare. Perspectiva unui sezon cu multe meciuri îi determină pe conducătorii din Ghencea să alcătuiască un lot cât mai numeros. Tehnicianul Cosmin Olăroiu a recunoscut că vor mai fi transferuri: "Da, vom mai aduce jucători. Nu pot să spun cine, dar va mai veni cel puţin un jucător". Se pare că este vorba în primul rând de un atacant, compartimentul ofensiv fiind cel mai "descoperit". De altfel, chiar şi finanţatorul Gigi Becali, cel care spunea că nu mai cumpără pe nimeni, a dat de înţeles că vor mai veni jucători în Ghencea. "Am spus că nu va mai veni nimeni, dar fac ce vreau. Ce trebuie să anunţ mereu ce fac eu?", a precizat latifundiarul din Pipera săptămâna trecută. În momentul în care a aflat de posibila retrogradare a Sportului, Becali a spus că, dacă Olăroiu va dori, îl va cumpăra pe atacantul Viorel Mazilu. Chiar dacă patronul "studenţilor" cere trei milioane de euro pe atcantul său, retrogradarea Sportului ar face ca Mazilu să fie vândut cu un preţ mult mai ieftin.

Drida şi Liţu, împrumutaţi la Jiul
Varianta transferării unui atacant este întărită şi de cedarea, sub formă de împrumut, a lui Alin Liţu la Jiul Petroşani, Steaua rămânând astfel în doar trei atacanţi de meserie, plus Dică, cel care poate juca în spatele vârfurilor. Liţu împreună cu Adrian Drida au fost împrumutaţi pentru un sezon la formaţia petroşăneană. Cei doi vor rămâne sub contract cu echipa campioană, aflându-se în aceeaşi situaţie ca Valentin Simion, care a fost împrumutat la UT Arad.

Din nou acuzaţi de discriminare
Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a emis un comunicat prin care acuză de manifestări rasiale şi discriminare pe suporterii şi jucătorii echipei Steaua, după meciul din Supercupa României. La partida de sâmbătă, galeria stelistă a scandat din nou "Am avut şi vom avea mereu boală pe ţigani", ceea ce a atras atenţia CNCD. "Colegiul Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării condamnă public astfel de manifestări şi solicită Comisiei de Disciplină să urmărească şi să sancţioneze astfel de comportamente şi atitudini, prin aplicarea regulamentelor Federaţiei Române de Fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite