Situaţie fără precedent la Steaua: dintr-un magnet pentru fotbalişti, cel mai galonat club din România a ajuns să fie refuzat pe bandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la începutul perioadei de transferuri, campioana României n-a putut lua niciun jucător pe care şi-a dorit. Mai mult, şi-a pierdut cel mai bun marcator şi tocmai a fost lăsată cu ochii în soare de omul care ar fi trebuit să-l înlocuiască pe Raul Rusescu.

„Aştept un răspuns din partea lui Keşeru până joi seară“, a spus, ieri, Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei. 

„Răspunsul“ a venit mai devreme, sub forma unei ştiri care a apărut pe site-ul oficial al clubului Bastia din prima ligă franceză. Gruparea din Hexagon a anunţat că a bătut palma cu vârful de 26 de ani, iar părţile au semnat un contract pe doi ani. 

Astfel, Keşeru a optat să rămână în Hexagon, acolo unde a evoluat în ultimii ani şi unde a fost printre cei mai buni marcatori, în liga secundă, în sezonul trecut, la Angers.

Keşeru, Bokila, Nistor…

Revenind la Steaua, e din ce în ce mai clar că echipa suferă de când Gigi Becali a fost condamnat la închisoare. Dintr-o grupare care transfera pe bandă, în fiecare mercato, acum Steaua a ajuns să fie activă doar în ceea ce priveşte vânzarea fotbaliştilor.

Raul Rusescu a fost cedat la Sevilla şi urmează plecarea lui Vlad Chiricheş, după cum a anunţat impresarul fundaşului, Ioan Becali.

În rest, roş-albaştrii i-au ratat pe Keşeru (ajuns la Bastia), Nistor (ajuns la CFR), în timp ce Bokila a optat să mai stea la Petrolul, unde are şansa de a juca în cupele europene, în condiţiile în care Steaua riscă excluderea din Liga Campionilor.

UPDATE 10.42 - După ce a anunţat transferul lui Keşeru pe site-ul oficial, Bastia a venit cu o precizare la articolul publicat, miercuri seară.

„Transferul lui Claudiu Keşeru nu e încă oficializat. Chiar dacă ambele părţi s-au întâlnit şi au fost mai aproape ca niciodată de a ajunge la o înţelegere, jucătorul a precizat că va oferi un răspuns abia săptămâna viitoare, când va reveni din vacanţa pe care o va petrece în România“, au scris francezii pe site-ul lor, potrivit digisport.ro.

17

goluri a înscris Claudiu Keşeru, în campionatul trecut, la Angers. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite