Steaua l-a transferat pe fundaşul macedonean Daniel Georgievski

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Georgievski (dreapta), în luptă cu Arşavin * Foto: Reuters
Daniel Georgievski (dreapta), în luptă cu Arşavin * Foto: Reuters

Steaua a anunţat că l-a achiziţionat pe fundaşul macedonean Daniel Georgievski, care va juca la formaţia antrenată de Reghecampf doi ani doar în cazul în care este titular în jumătate din meciurile din acest an.

"Am mai luat un fundaş dreapta, mi se pare că a şi semnat. Un macedonean, e aromân, eu vorbesc limba mea cu el. MM Stoica l-a adus. Avem un contract pe doi ani. Dacă până în iarnă joacă 10 meciuri din 20 se prelungeşte contractul, dacă nu la revedere ", a spus Becali.

Daniel Georgievski, în vârstă de 24 de ani, a jucat ultima oară la formaţia croată Sibenik.

Gigi Becali a mai spus că va mai achiziţiona un coordonator de joc doar în cazul în care Tiberiu Bălan sau Raul Rusescu nu dau randament: "Aşteptăm să vedem dacă mai luăm ceva, mai e timp până în septembrie. Şi avem jucători. Vom începe aşa şi în funcţie de cum va merge jocul vom aduce un număr 10 sau nu. Dacă Bălan sau Rusescu se prezintă bine, e clar. Nu mai avem nevoie".

Totodată, finanţatorul stelist a anunţat că gruparea din Bulevardul Ghencea nu va mai vinde niciun jucător în această pauză competiţională. "Nu are rost să mai vorbim de ofertele lui Chiricheş. Pentru cei care spun că nu e adevărat, le spun că e adevărat, nu am minţit, dar la fel de adevărat e că nu mai discut acum. Nu mai pleacă niciun jucător, orice s-ar întâmpla", a mai spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite