Steaua a jucat jalnic la Târgu Jiu, dar Gâlcă nu e în pericol, deocamdată. Ce zice Argăseală despre viitorul antrenorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După eşecul de la Târgu Jiu, au apărut zvonuri potrivit cărora Costel Gâlcă ar urma să fie demis de la cârma echipei campioane, însă aceste zvonuri au fost infirmate de preşedintele Valeriu Argăseală.

Dincolo de înfrângerea suferită pe terenul Pandurilor, jocul Stelei a fost extrem de slab, stârnind un val de nemulţumire în rândul suflării roş-albatre. Imediat după ce Steaua a cedat la Târgu Jiu cu 1-3, au apărut zvonuri potrivit cărora Gâlcă va fi demis, dar preşedintele Valeriu Argăseală a dezminţit recent aceste zvonuri. Oficialul campioanei recunoaşte că înţelegerea contractuală a antrenorului nu a fost prelungită, însă neagă faptul ca tehnicianul ar putea fi dat afară.

"Contractul lui Galcă nu a fost încă prelungit, însă n-aş face speculaţii pe tema asta. Nu se pune problema să fie demis", a spus Argaseală la Dolce Sport. Contrar declaraţiilor preşedintelui stelist, Helmuth Duckadam a dat de înţeles că antrenorul este vinovat pentru rezultatele slabe înregistrate de Steaua, însă nu e singurul care poate fi tras la răspundere. "Sigur că exista şi posibilitatea unui şoc pe banca, numai căc tu nu ai ce să-i reproşezi la ora actuală lui Gâlcă. În afara faptului că echipa joacă slab şi asta nu i se "datorează" doar lui", a comentat Duckadam la Sport.ro.

Zvonurile privind demiterea lui Gâlcă au fost alimentat atât de rezultate, cât şi de jocul foarte slab al Stelei în ultimele meciuri. Aceleaşi zvonuri au adus în discuţie varianta revenirii lui Reghecampf pe banca Stelei. Roş-albaştrii sunt lideri în momentul de faţă, fiind la 7 puncte distanţă de Petrolul, echipă aflată pe locul 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite