Steaua îşi propune să păcălească fotbalul: de ce sunt doriţi Alibec şi De Amorim şi unde va ajunge Gabi Iancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Alibec. FOTO: Sportpictures.eu
Denis Alibec. FOTO: Sportpictures.eu

La Steaua, rezultatele de pe teren îl interesează pe patron doar în perspectiva câştigului financiar, iar mutările de pe piaţa transferurilor sunt făcute tot în această idee.

În aceste zile, bucureştenii încearcă să-i ia pe Alibec şi De Amorim de la Astra. Gigi Becali a explicat ce urmăreşte, de fapt, prin aducerea celor doi. 

„Cu Astra m-am înţeles, dar Alibec a zis că vrea 100.000 de euro la semnătură. Salariu avea la Astra 10.000 pe lună, acum vrea 15.000. Şi vrea şi contract pe trei ani. Şi mai costă şi el vreo 600.000-700.000, pentru că amândoi costă 1.402.000. Şi dacă faci socoteala, pe trei ani, cu taxe cu tot, ajungi la vreo 2,3 milioane, iar el rămâne liber de contract. Dar la Becali nu se poate să rămână liber. La Becali semnezi pe cinci ani, că eu de aia îl iau, îl <<vopsesc>> şi îl dau cu 4-5 milioane. Şi pe De Amorim la fel. Vreau să-l <<vopsesc>> şi să iau 5-6 milioane pe el. Aşa fac eu, îi iau cu 500-600.000 şi îi dau cu 5-6 milioane“, a declarat Gigi Becali.

Gabi Iancu la ACS Poli

În continuare, latifundiarul a dezvăluit că, până acum, cu excepţia excluderii lui Tamaş, celelalte plecări au fost decise de el.

„Eu am hotărât ca Ţucudean şi Luchin să plece. Cu Tamaş e vorba de indisciplină, e altceva. De Ţucudean i-am zis lui Rădoi că n-avem nevoie de el, iar el a zis «da»“, a explicat Becali. Cu acest prilej, el a anunţat şi despărţirea de Gabi Iancu, acesta urmând să ajungă, cel mai probabil, la ACS Poli, sub formă de împrumut.

„Dacă vin Alibec şi De Amorim va pleca Iancu. Pe omul care munceşte îl vezi. Am zis eu vreodată că am încredere în Iancu? La fotbal trebuie muncă multă. Dacă era uşor fotbalul, îl făcea toată lumea. E greu, trebuie muncă, transpiraţie“, a explicat Becali.

Dacă Alibec şi De Amorim pun pe primul plan aspectul financiar, atunci nu ne interesează.  Mirel Rădoi antrenor Steaua
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite