Steaua îşi află vineri adversarul din play-off-ul Ligii Campionilor. Cu cine ar putea cădea campioana României la baraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Popa, Chipciu şi Stanciu vor un adversar accesibil în play-off FOTO Răzvan Păsărică
Adi Popa, Chipciu şi Stanciu vor un adversar accesibil în play-off FOTO Răzvan Păsărică

După eliminarea lui Aktobe, Steaua se gândeşte cu emoţii la următoarele două partide din play-off-ul Ligii Campionilor. Roş-albaştrii îşi vor afla adversarul vineri, când este programată tragerea la sorţi a meciurilor de baraj.

După disputarea a două tururi preliminare, Steaua mai are un singur pas până la o nouă calificare în grupele Ligii Campionilor. Campioana României va trebui să mai joace două partide, în play-off, pentru a-şi îndeplini misiunea. Adversara roş-albaştrilor din această fază a competiţiei va fi decisă vineri, prin tragere la sorţi.

Steaua va fi cap de serie, alături de Salzburg, APOEL Nicosia, BATE Borisov şi Ludogoreţ Razgrad din Bulgaria, echipă la care este legitimat şi românul Cosmin Moţi.

În urna a doua se regăsesc posibilele adversare ale roş-albaştrilor: Maribor (Slovenia), Legia Varşovia (Polonia), Malmo (Suedia), Slovan Bratislava (Slovacia) şi Aalborg (Danemarca). La prima vedere, cei mai facili adversari par a fi Aalborg sau Slovan Bratislava. Totuşi, trebuie remarcat faptul că danezii au eliminat surprinzător pe Dinamo Zagreb în turul anterior, în vreme ce Slovan Bratislava a trecut de Sheriff Tiraspol.

Cel mai dificil adversar al Stelei este, fără îndoială, Legia Varşovia, care a eliminat în stil de mare campioană pe Celtic Glasgow. Polonezii sunt o mai veche cunoştinţă a steliştilor, după ce, anul trecut, campioana României a eliminat campioana Poloniei, tot în play-off, în drumul spre grupe.

Iată rezultatele înregistrate în turul doi de posibilii adversari ai Stelei din play-off:

Slovan Bratislava - Sheriff Tiraspol 2-1 (0-0)

Aalborg - Dinamo Zagreb 0-1 (2-0)

Maccabi Tel Aviv - Maribor 2-2 (0-1)

Celtic - Legia Varşovia 0-2 (1-4)

Sparta Praga - Malmo 4-2 (2-0)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite