Steaua învinsă nu doar pe teren, ci şi în instanţă: clubul a cerut despăgubiri de 300.000 de euro, dar nu va primi nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thomas Neubert
Thomas Neubert

Laurenţiu Reghecampf s-a tot lăudat că fostul său colaborator, Thomas Neubert, va plăti pentru că a părăsit Steaua, însă neamţul i-a dat peste nas antrenorului.

Steaua şi-a pierdut preparatorul fizic în vară, Thomas Neubert alegând să plece în Bulgaria, la ŢSKA Sofia.

Chiar dacă inclusiv alţi preparatori fizici au spus că nu ei câştigă sau pierd trofee, ci jucătorii şi antrenorii, mulţi au insistat că Neubert a fost un personaj crucial în spatele succeselor Stelei din ultimii ani, având poate un rol şi mai important decât Laurenţiu Reghecampf. Adepţii acestei idei şi-au promovat şi mai intens teoria, după ce, fără Neubert, Steaua a ajuns într-o criză în această toamnă.

Nu vom afla niciodată cu certitudine, dacă rezultatele proaste din acest sezon sunt cauzate de plecarea neamţului sau nu. Cert e că Neubert n-a greşit cu nimic în raporturile sale contractuale cu Steaua şi nu va plăti pentru că s-a dus la ŢSKA Sofia.

Chiar dacă Steaua l-a dat în judecată, Comisia de Recurs a FRF i-a dat dreptate preparatorului fizic, după cum a informat Digi Sport. Astfel, Steaua nu va primi nimic, deşi solicitase despăgubiri de 300.000 de euro. 

Clubul poate ataca decizia de la Comisia de Recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, însă sunt şanse mici să meargă pe acest drum.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite