Steaua a înviat în ţinutul lui Dracula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duelul vedetelor Moraes (stânga) - Tănase a fost  câştigat de stelist
Duelul vedetelor Moraes (stânga) - Tănase a fost câştigat de stelist

Intrată într-o pasă neagră, ce părea fără ieşire, echipa din Ghencea a găsit resurse să facă un joc bun şi să învingă pe Gloria Bistriţa. Steliştii au ajuns pe locul doi şi aşteaptă un pas greşit al CFR-ului. Sătul de filosofie şi vorbe bune, Mihai Stoichiţă a lăsat deoparte medicamentele pentru pacientul bolnav numit Steaua şi şi-a pus mănuşile de chirurg.

FILMUL MECIULUI

Atacat din toată părţile, ba pentru că nu face spectacol, ba pentru că ascultă de Gigi Becali, ba că n-are rezultate, antrenorul Stelei şi-a dat seama că singura sa şansă de a scoate din comă echipa este să intervină radical. Astfel, el l-a aşezat pe Golanski în premieră la mijlocul terenului şi i-a lipit pe Arman Karamian şi Nicoliţă de benzile terenului. Implant reuşit, după cum aveau să evolueze lucrurile.

„Golo" a inventat o pasă pentru armean, iar acesta a finalizat fără speranţă pentru Albuţ. De altfel, „Kara" a fost determinant pentru tot organismul Stelei în prima repriză, ratând alte două oportunităţi de a marca, prima, cu capul după un corner (37), şi a doua, când nu a reuşit să salte mingea peste portarul Bistriţei. De partea cealaltă, „vampirii" lui Şumudică au atacat doar prin Moraes, brazilianul-golgheter de 10.000 de euro creând reale probleme sistemului de apărare, şi-aşa deficitar, al echipei din Ghencea.

După două şuturi respinse de Tătăruşanu în prima parte a jocului, decarul „vampirilor" a lovit în minutul 50, plasând elegant o minge printr-o lovitură aeriană. Pusă sub electroşocuri, Steaua a reacţionat imediat şi plămânul geamăn al lui Karamyan, Nicoliţă, a aşezat perfect o minge pentru latul de 2-1 al lui Stancu, după o cursă pe partea dreaptă.

Tensiunea a mai scăzut spre finalul partidei, doar Coroian, cu un şut puţin peste, Dan Matei, care a tras alături şi Kapetanos, autorul unei bare, agitând un pic spiritele. Meciul s-a terminat cu victoria lui „Lippi", care a reuşit să resusciteze o echipă care părea în comă, raportat la lupta pentru titlu.

Totuşi, la cât de şubred arată lotul Stelei în multe momente, pacientul ar putea să se îmbolnăvească din nou în orice clipă.

Telex

Biletele la bişniţari, 150 de lei. Profitând de faptul că tichetele Steaua s-au epuizat imediat, bişniţarii au vândut ieri bilete la 150 de lei, în condiţiile în care preţul lor de la casă a fost de 25 de lei.

Becali: „Salariile sunt la zi!". Finanţatorul Stelei a mărturisit că jucătorii din Ghencea nu au probleme cu banii. „Sunt cu plăţile salariilor în termen. Trebuie să mai treacă încă două luni până să poată să-şi depună memoriile", a spus Becali.

„Vamă", dorit din nou de Gigi. După ce a mai încercat şi în vară să-l aducă la Steaua pe Dinu Gheorghe, Becali nu a renunţat la idee. „În vară voi aduce la Steaua patru nume mari de tot. Dinu Gheorghe, alături de Rui Duarte, Roman şi Sburlea", a spus Becali.

Jucătorii Stelei, alături de Szekely. Operat la genunchi marţi, Janos Szekely va rata restul returului. Astfel, coechipierii lui au copiat modelul celor de la Craiova, care şi-au arătat susţinerea pentru Costea. „Suntem alături de tine, Janos", a fost mesajul steliştilor.

1-2

Gloria Bistriţa: Albuţ - Homei (D. Matei 82), Ciucă, Frăsinescu, Latovlevici - A. Mureşan - C. Petre, Băjenaru (Keita 59), Coroian, Ze Rui (Velcovici 83) - Moraes. Antrenor: Marius Şumudică

Steaua: Tătăruşanu - Emeghara, Jelev, Parpas, P. Marin - Nicoliţă, Golanski (Toja 66), Tănase, Arm. Karamian (Tudose 72) - Kapetanos, Stancu (Surdu 84). Antrenor: Mihai Stoichiţă

Goluri: Moraes 50 / Arm. Karamian 13, B. Stancu 51
Stadionul „Gloria" : 7.500
Arbitru: Cristi Balaj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite