Steaua, încă două plecări în ultima zi de mercato: campioana s-a despărţit de un fotbalist luat cu 600.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminată din Europa încă din luna august, trupa pregătită de Mirel Rădoi a căutat, în ultimele săptămâni, să reducă drastic cheltuielile.

Iar valul de plecări a dus la despărţirea de nouă jucători, ultimii doi devenind liberi de contract chiar astăzi, în ultima zi de transferuri în România.

George Ţucudean, atacantul pe care Rădoi l-a exclus din lotul primei echipe de mai mult timp, a încheiat conturile cu formaţia bucureşteană, după cum a anunţat Digi Sport. Aventura fostului dinamovist la Steaua s-a dovedit a fi una tristă şi cu rezultate pe măsură: 21 de meciuri, 5 goluri.

Dacă Ţucudean măcar a fost doar împrumutat de la Charlton pentru doi ani, ceea ce a scăpat Steaua de plata unei sume de transfer, în schimb, în cazul celuilalt fotbalist pus pe liber, paguba a fost mult mai mare.

Gabi Matei a fost achiziţionat de la Pandurii, în 2011, pentru 600.000 de euro. De atunci, fundaşul a bifat doar 12 prezenţe la Steaua, în condiţiile în care a petrecut returul campionatului trecut la FC Braşov.

Odată cu plecările lui Ţucudean şi Matei, lista fotbaliştilor care au părăsit Steaua în această vară a ajuns la nouă nume: 

*Cristi Tănase (Tianjin Teda)

*Gabi Tamaş (Cardiff)

*Srgian Luchin (ACS Poli Timişoara)

*Ionuţ Neagu (Karabukspor)

*Gabi Iancu (Karabukspor)

*Răzvan Grădinaru (Concordia Chiajna)

*Robert Vâlceanu (FC Voluntari)

*George Ţucudean (liber de contract)

*Gabi Matei (liber de contract)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite