Steaua dă înapoi în conflictul cu fanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La ultimul meci al Stelei din 2009, cel cu Twente, puteai număra spectatorii pe degete
La ultimul meci al Stelei din 2009, cel cu Twente, puteai număra spectatorii pe degete

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a decis să le permită accesul tuturor suporterilor la meciul cu Ceahlăul. Astăzi este programată o ultimă discuţie cu ultraşii. Peste 5.500 de ultraşi fuseseră interzişi de conducerea grupării din Ghencea în urma protestelor la adresa patronului Gigi Becali.

Conducătorii Stelei încearcă din răsputeri să remedieze problema fanilor înaintea meciului cu Ceahlăul, aşa că s-au decis să ridice în sfârşit interdicţiile de a intra pe stadion, lucru cerut în repetate rânduri şi de către Stoichiţă şi Panduru.

Mai citeşte şi:

Dacă returul va fi amânat, Steaua va juca un meci amical cu Varna!

„Noi dorim să o luăm de la zero, aşa că toţi cei care erau interzişi pot intra la meci. Softul rămâne valabil, dar suporterii vor putea intra, mai ales după discuţiile pe care le-am avut cu cei din Asociaţia Ligii Suporterilor", a explicat preşedintele Valeriu Argăseală, care a pus însă şi condiţii: „Fanii au dreptul să ne conteste, dar trebuie să garanteze că nu vor mai face lucruri din cauza cărora clubul ar putea fi amendat.

Materialele pirotehnice şi injuriile vor fi în continuare interzise. Totuşi, sunt convins că nimeni nu are motiv să ne mai conteste, doar suntem pe primul loc şi avem şanse la titlu". Totul se va clarifica astăzi, când Valeriu Argăseală se va întâlni cu reprezentanţii Asociaţiei Ligii Suporterilor Stelişti (ALSS), care sunt dispuşi să-şi asume răspunderea pentru comportamentul suporterilor din Peluza Nord.

Unii suporteri refuză împăcarea!

Nu toţi suporterii par dispuşi să renunţe atât de uşor la proteste. Prin vocea Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti (AISS), ultraşii au anunţat că nu-i interesează propunerile lui Argăseală şi Becali.

„Pe noi nu ne-a anunţat nimeni că n-am mai fi interzişi, la fel cum nu ne-a anunţat nimeni nici când am fost interzişi. Vom vedea la meciul cu Ceahlăul dacă putem intra pe stadion. Oricare ar fi decizia, suntem decişi să mergem până la capăt atât cu protestul nostru, cât şi cu procesul intentat lui Becali şi clubului pentru interzicerea ilegală a dreptului de a intra pe arena din Ghencea", ne-a spus Costi Vasile, membru marcant al AISS.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite