Steaua e în faţa unui moment crucial: când îşi poate recupera marca şi ce şanse sunt ca Armata să facă o echipă de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un moment în care media spectatorilor la partidele roş-albaştrilor e într-o scădere constantă şi alarmantă, oamenii lui Gigi Becali au anunţat când se vor purta negocierile decisive cu reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei.

Steaua şi-a pierdut identitatea la finalul anului trecut, atunci când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a acordat marca Steaua Clubului Sportiv al Armatei (CSA).

Într-o primă fază, Gigi Becali a lăsat senzaţia că nu prea e interesat de recuperarea mărcii, însă, ulterior, el a început să înregistreze pierdere grele cu formaţia din Ghencea tocmai din cauza acestei probleme. Asta după ce galeria a boicotat meciurile din acest retur, iar media spectatorilor a scăzut de la o partidă la alta.

Strânşi cu uşa de suporteri, oamenii lui Gigi Becali au anunţat că se vor aşeza la masa tratativelor cu reprezentanţii CSA. „Luna mai va fi luna în care se va lua o decizie la nivelul Clubului Sportiv al Armatei. E un moment pe care încercăm să-l gestionăm împreună cu CSA, cu ministerul, de o aşa manieră încât să existe, în primul rând, legalitate şi apoi continuitate“, a explicat preşedintele Valeriu Argăseală la Digi Sport.

El a insistat că problema mărcii nu se poate rezolva mai devreme de luna mai. „Nu putem face presiuni asupra CSA, nu putem face presiuni asupra oamenilor care sunt acolo, pentru că au dreptate şi ei, trebuie respectată legea. Dar ăsta nu e un motiv pentru ca suporterii să nu se prezinte la meciuri. Altă soluţie nu există pentru noi în acest moment. Trebuie să aşteptăm rezolvarea acestei situaţii, în consens cu ceea ce doresc şi suporterii, adică revenirea mărcii la echipa de fotbal“, a continuat oficialul formaţiei din Ghencea.

Argăseală a negat un scenariu potrivit căruia Armata ar urma să înfiinţeze o echipă de fotbal, care să joace sub denumirea de Steaua Bucureşti. „Domnul ministru Duşa a spus că, în niciun caz, nu se va înfiinţa o nouă echipă de fotbal. E imposibil“, a declarat preşedintele roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite