Steaua, eliminată din ecuaţie. Unde va pleca până la urmă Paul Anton

Steaua, eliminată din ecuaţie. Unde va pleca până la urmă Paul Anton

Paul Anton

Preşedintele clubului Pandurii Târgu-Jiu, Narcis Răducan, a anunţat că mijlocaşul Paul Anton, jucător dorit în această vară şi de Steaua, va fi transferat la un club din străinătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Probabil că Paul Anton va pleca de la noi. Suntem în discuţii foarte avansate cu un club din a doua jumătate a clasamentului din Rusia. Jucătorul şi-a dat şi el acordul pentru această mutare. Iar dacă nu se schimbă nimic atunci când vom face actele de transfer, el va pleca de la Pandurii", a spus Răducan la finalul Adunării Generale a LPF de marţi. În schimb, oficialul grupării gorjene susţine însă că atacantul Mihai Roman nu are o ofertă concretă de transfer. "Roman nu e în aceeaşi situaţie cu Paul Anton. Se interesează de el mulţi agenţi şi echipe, normal, pentru că e un jucător valoros. Dar acum nu există nicio ofertă oficială şi el se concentrează doar pe meciurile echipei Pandurii", a explicat Narcis Răducan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările