Steaua e în genunchi, iar Reghecampf ştie de ce: cum vede înfrângerile pe bandă din amicale şi ce spune despre Gâlcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf (centru) a fost prezentat, luna trecută, la Al-Hilal
Reghecampf (centru) a fost prezentat, luna trecută, la Al-Hilal

Campioana României a adunat trei eşecuri în primele trei jocuri de verificare din această vară, iar situaţia pare alarmantă înaintea primului meci oficial cu Strømsgodset, la 16 iulie.

Bucureştenii au fost zdrobiţi şi de campioana Bulgariei, Ludogoreţ, scor 2-4, într-un meci în care adversarii au condus cu 4-0 până în minutul 81 şi au ratat şi două lovituri de la 11 metri.

Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, nu e foarte surprins de seria slabă a echipei în perioada de pregătiri. „Şi în perioada când am fost eu la echipă au existat astfel de momente. Echipa tot pierdea în meciurile amicale. Aceste partide nu contează foarte mult. Totuşi, pentru Gâlcă erau importante aceste meciuri, că e antrenor nou. Prindea mai multă încredere. Sunt sigur că în meciurile oficiale vor fi alte rezultate“, a declarat „Reghe“ la sport.ro.

El a spus, încă o dată, că a semnat la Al-Hilal, fiindcă nu s-a mai simţit dorit la Steaua. „Eu nu am vrut să plec de la Steaua. Mi-aş fi dorit să rămân şi să câştig al treilea campionat. Aş fi vrut să-mi prelungesc înţelegerea pe încă doi ani, dar asta a fost“, a încheiat Reghecampf.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite