Steaua şi Dinamo, spectacol şi la padbol: cum au arătat echipele şi cu ce rezultat s-a încheiat un duel incendiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neaga şi Marin (în albastru) au jucat pentru Steaua, iar Moga şi Kiriţă pentru Dinamo
Neaga şi Marin (în albastru) au jucat pentru Steaua, iar Moga şi Kiriţă pentru Dinamo

Steaua şi Dinamo nu s-au întâlnit doar la fotbal în week-end. Au făcut-o şi la padbol, sportul spectaculos adus recent în România.

Sâmbătă seară, pe plaja Iaki din Mamaia, Steaua şi Dinamo au terminat 1-1 meciul demonstrativ jucat cu o zi înaintea derby-ului din Liga I.

Pentru Steaua au jucat Adrian Neaga şi Petre Marin, doi împătimiţi ai „tenisului de picior între pereţi de sticlă“, iar adversarii lor au fost Giani Kiriţă şi Sebi Moga.

Dacă Rică Neaga şi Petre Marin erau obişnuiţi cu dinamismul şi regulile jocului, fostul căpitan al lui Dinamo, Kiriţă, a jucat padbol pentru prima dată. Asta nu l-a oprit să facă spectacol, fiind remarcatul serii cu execuţii şi voleuri spectaculoase pentru un fundaş. Sebi Moga, jucătorul lui Dinamo din anii ’90, avea şi el ceva experienţă la padbol, pentru că şi-a deschis de curând propriul teren în Bistriţa.

Dinamo a condus după primul set, câştigat cu 7-5, iar Steaua a revenit în cel de-al doilea, când s-a impus cu 6-4, după ce Neaga şi Marin au salvat două mingi de meci.

Padbol e o fuziune între mai multe sporturi şi a fost inventat în Argentina în 2008. Are 15 federaţii afiliate la nivel internaţional şi e sportul cu cea mai rapidă dezvoltare mondială. Ambasadorul Padbol în România e Adrian Neaga şi tot el e cel care va face selecţia pentru naţionala de padbol a României, pentru Mondialul care se va ţine în 2016 în Uruguay.

Mai multe informaţii despre Padbol România, aici:

www.facebook.com/PadbolRO

www.padbol.ro

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite