Steaua şi Dinamo, rezultate modeste în amicale: „câinii“ au pierdut în faţa unui adversar din liga a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Andone
Ioan Andone

Mai sunt zece zile până la reluarea campionatului, dar cele mai populare formaţii din primul eşalon dau semne că mai au mult de lucru pentru a-şi pune jocul la punct.

Steaua a disputat o singură partidă de verificare în primul cantonament din Turcia, fiind învinsă de Qarabag, liderul din Azerbaidjan, scor 0-2.

Astăzi, în al doilea amical din 2017 disputat în Turcia, elevii lui Laurenţiu Reghecampf au câştigat în faţa celor de la Vardar Skopje, liderul din Macedonia, scor 1-0 (Jakolis 60).

Iată echipa de start a bucureştenilor: Niţă - Ov. Popescu, Tamaş, Moke, Momcilovici - Pintilii, Muniru - Adi Popa, Alibec, De Amorim – Gnohere

Următorul test al roş-albaştrilor va fi cel cu Terek Grozny (locul 4 în prima ligă din Rusia) la 26 ianuarie.

Dinamo, învinsă de Zurich

După două victorii în primele două amicale din 2017, 1-0 cu Tianjin Teda (locul 10 în prima ligă din China) şi Eintracht Braunschweig (liderul din 2.Bundesliga), „câinii“ au fost învinşi, astăzi, de FC Zurich, liderul din liga secundă elveţiană.

Vorbim despre echipa care a făcut două remize, 0-0 şi 1-1, cu Steaua în grupele Ligii Europa.

Elveţienii s-au impus în faţa elevilor lui Andone cu 1-0, singurul gol al meciului fiind înscris de Cavusevici, în minutul 38.

Iată echipa de start a celor de la Dinamo: Penedo - Romera, Marici, Nedelcearu, Oliva - Nistor, Palici, Busuladzici - Târcoveanu, Nemec, Mahlangu

Pentru Dinamo urmează testul cu Videoton, liderul din Ungaria, partida fiind programată pentru vineri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite