Peste jumătate din ţară ţine cu Steaua: campioana României îşi umileşte rivalii Dinamo şi Rapid cu un procentaj zdrobitor

Peste jumătate din ţară ţine cu Steaua: campioana României îşi umileşte rivalii Dinamo şi Rapid cu un procentaj zdrobitor

Steaua e cea mai iubită echipă din România

Dacă cineva mai avea vreun dubiu, atunci acesta s-a risipit odată cu publicarea rezultatelor unui sondaj în care au fost luate în considerare echipele care au evoluat în ultimul sezon al Ligii I.

„Steaua e numai una“ e sloganul preferat al suporterilor formaţiei din Ghencea, iar motto-ul lor e acoperit şi de cifre. Site-ul digisport.ro a publicat rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Inscop Research, iar verdictul e îmbucurător pentru stelişti şi jenant pentru restul formaţiilor din prima ligă.

Iată cum au răspuns cei care au fost întrebaţi cu ce echipă românească simpatizează:

Steaua – 51,8%
Dinamo – 8,8%
Rapid – 5,6%
CFR Cluj – 5%
Petrolul – 4,5%
Alte echipe – 24,3%

E cea mai galonată echipă din România

Supremaţia Stelei în top-ul preferinţelor e legată de faptul că e cea mai titrată grupare din România. Fondată la 7 iunie 1947, trupa din Ghencea are în palmares:

*24 de titluri
*21 de Cupe ale României
*O Cupă a Campionilor Europeni
*O Supercupă a Europei
*O Cupă Intercontinentală

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările