Steaua - Dinamo se joacă, diseară, pentru prima dată în 2017: meciul porneşte de la 1-4 pentru „câini“, dar „Reghe“ visează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Returul semifinalelor Cupei Ligii prinde Steaua într-un moment extrem de prost: după un meci slab la Mediaş care a adus un val de critici din partea lui Gigi Becali.

Vizibil „fiert“ după ce patronul i-a interzis să mai joace cu Gnohere şi cu Alibec în acelaşi timp, Laurenţiu Reghecampf şi-a descărcat nervii pe ziariştii care l-au întrebat cum va aborda derby-ul cu Dinamo (azi, ora 20.00, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV).

„Vreţi să vă spun echipa acum? Sunaţi-l pe patron, că vă spune. Cred că Alibec şi Gnohere au jucat foarte bine la Mediaş“, a spus antrenorul Stelei. Cel puţin la nivel declarativ, acesta se gândeşte la o calificare în finala Cupei Ligii, acolo unde ar întâlni învingătoarea duelului ACS Poli Timişoara – ASA Târgu-Mureş (după 4-2 în tur, returul s-a disputat aseară): „În mintea mea am un singur gând, să încercăm să ne calificăm, dar va fi foarte greu. Dinamo trece printr-o perioadă foarte bună“.

Se tem de Alibec

De partea cealaltă, Cosmin Contra vrea să fie sigur că elevii săi nu se vor crede deja calificaţi, după victoria la scor din tur, obţinută în luna decembrie. „E important ca noi să ştim să gestionăm acest rezultat de 4-1 şi să nu intrăm relaxaţi. Steaua e o echipă extraordinară, care poate să întoarcă un rezultat de 4-1. Sunt mai mulţi jucători care pot face diferenţa la Steaua. Alibec e unul dintre ei“, a afirmat tehnicianul roş-albilor.

Tudor, la centru


Derby-ul va fi arbitrat de Alexandru Tudor. Va fi primul meci pentru centralul bucureştean în 2017 şi, totodată, prima partidă pe care o va conduce după ce a împlinit 45 de ani. Tudor a trecut mai târziu testele fizice în acest an, fiind accidentat în iarnă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite