Steaua decimată: Iliev a plecat, Matei s-a accidentat! Latovlevici are şi el o ofertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghcampf va disputa astăzi primul meci în calitate de antrenor al Stelei. Meciul cu Torpedo Kutaisi e de la 19.30, în direct pe Transilvania Look şi pe www.adevarul.ro.

Pentru partida cu Torpedo Kutaisi (locul 3 din Georgia), Reghecampf nu-l va avea la dispoziţie pe Gabi Matei. Tânărul fundaş dreapta s-a accidentat, va lipsi cel puţin o lună, şi a fost trimis deja la Bucureşti. Pe postul de fundaş dreapta ar putea debuta un alt jucător de perspectivă, Dumitraş, adus în această vară de la Ceahlăul.

Iliev, în Ucraina. Urmează Latovlevici?

Bulgarul Valentin Iliev nu se mai întoarce la Steaua. După ce i-a expirat contractul cu formaţia roş-albastră, fundaşul s-a înţeles cu Volin Luţk, gruparea ucraineană care a încheiat sezonul trecut pe locul 12. La aceatsă echipă ar putea ajunge şi Iasmin Latovlevici. Ucrainenii au oferit 1 milion de euro pentru fundaşul stânga al Stelei. "Este reală oferta pe care cei de la Volyn au făcut-o pentru Lato, însă cheia acestui transfer este la domnul Becali. Dacă dânsul îşi dă acceptul, atunci jucătorul poate ajunge în Ucraina. Momentan nu mai am alte declaraţii de făcut", a declarat pentru ProSport impresarul Florin Iacob.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite