CONFERINŢĂ Laurenţiu Reghecampf despre meciul Steaua - Basel. Alexandru Chipciu e în lot!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua FOTO Cosmin Iftode
Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua FOTO Cosmin Iftode

Laurenţiu Reghecampf susţine luni, începând cu ora 13.30, conferinţa de presă înaintea meciului Steaua - Basel. Meciul se va disputa marţi, începând cu ora 21.45, fiind televizat de TVR, DigiSport, DolceSport şi disponibil LIVETEXT pe adevarul.ro.

RĂMÂI PE ADEVARUL.RO PENTRU MAI MULTE DETALII

...despre Steaua - Basel„Este ultima noastră şansă de a ne califica în primăvara europeană şi trebuie să câştigăm meciul de marţi seară. În primele două meciuri am primit foarte multe goluri şi nu am reuşit să ne ridicăm la valoarea competiţiei“.

...despre suporteri: „Suntem datori fanilor noştri şi sperăm să facem un meci bun. Suntem mândri de fanii noştri şi îi aşteptăm în număr cât mai mare. Le vom mulţumi celor prezenţi pe stadion“. 

...despre abordarea confruntării cu Basel: „Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru, trebuie să marcăm şi să câstigăm primul meci. Prima şansă o au cei de la Basel, pentru că au deja un meci câştigat şi sunt deja în faţa noastră. Cred ca toţi suntem superstiţioşi şi facem lucruri înaintea unui meci. Am foarte multe lucruri de care ţin cont, dar sper ca de data aceasta talismanul antrenorului din Basel să nu-i aducă noroc. Basel face un presing foarte agresiv, sunt un grup unit şi au un jucător, pe Streller, care strânge echipa în jurul lui. Pe contraatac au jucători de mare viteză şi calitate“.

...despre lot: „Iancu nu este în lotul de 20 de jucători pentru meciul cu Basel. Nu este adevărat ce s-a scris în ultimele zile, mai multe nu pot spune, pentru că suntem în silenzio stampa. Chipciu este în lot pentru meciul de mâine şi vom încerca să-l reintegrăm în echipă“.

...despre echipa naţională: „Sperăm să avem un adversar cât mai uşor şi echipa noastră să aibă şansa de a ajunge la turneul final“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite