Steaua 86 sărbătoreşte din nou pe 7 mai, la Cheile Grădiştei, câştigarea CCE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foştii stelişti  s-au întâlnit şi anul trecut pentru a celebra victoria din 1986 FOTO rpressport.ro
Foştii stelişti  s-au întâlnit şi anul trecut pentru a celebra victoria din 1986 FOTO rpressport.ro

Componenţii formaţiei Steaua, care în 1986 au cucerit Cupa Campionilor Europeni, vor sărbători 27 de ani de la câştigarea trofeului, la Cheile Grădiştei Fundata.

În cadrul festivităţii, de pe 7 şi 8 mai, este programat şi un patrulater de fotbal, unde va evolua Steaua’86, naţionalele ziariştilor şi ale artiştilor şi o selecţionată locală.
“Anul trecut au venit la sărbătoare, alături de Valentin Ceauşescu, aproape toţi jucătorii de la Steaua ’86. Aş dori să ne strângem an de an aici“, a declarat Ovidiu Gârbacea, patronul complexului sportiv Cheile Grădiştei Fundata.

La Cheile Grădiştei Fundata au fost invitaţi, printre alţii, Emeric Ienei, Anghel Iordănescu, Ladislau Boloni, Marius Lăcătuş, Gabi Balint, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Tudorel Stoica, Victor Piţurcă, Mihail Majearu, Marin Radu II, Lucian Bălan şi Helmut Duckadam.
 

Naţionala de fotbal a jurnaliştilor (foto jos), campioană olimpică în 2012 la Beirut, care este sponsorizată de Aqua Carpatica şi Petrom, se pregăteşte pentru Olimpiada din acest an care va avea loc în Martinica.

nationala
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite