Steaua - Molde: 2-0. Lideri în grupa lor, roş-albaştrii sunt tot mai aproape de primăvara europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua a câştigat partida cu Molde, contând în grupa E din Europa League. FOTO Mediafax
Steaua a câştigat partida cu Molde, contând în grupa E din Europa League. FOTO Mediafax

Steaua Bucureşti a câştigat meciul cu Molde FK de pe Naţional Arena, scor 2-0, într-un meci contând în grupele Europa League.

Steaua Bucureşti a ieşit victorioasă din meciul cu Molde FK, scor 2-0, în cadrul grupei E, din Europa League. Soarta meciului a fost decisă în prima repriză a jocului, roş-albaştrii marcând golurile la distanţă de doar două minute.

În prezenţa a aproximativ 44.000 de spectatori, Vlad Chiricheş ('30) a deschis scorul dintr-o foarfecă de la 15 metri, după care Raul Rusescu ('32) a închis tabela la doar două minute diferenţă, graţie unei pase de-a lui Iasmin Latovlevici.

Partida a fost prilejul pentru un nou record istoric. Prima reuşită din meciul cu norvegienii a consemnat golul cu numărul 350 al Stelei în cupele europene. Roş-albaştrii sunt lideri în clasament, fiind urmată de Dinamo (273), în timp ce Rapid (138) este situată la mare distanţă.

Evoluţia lui Adi Rocha a fost criticată, făcându-se aluzii la gabaritul său, subiect de controversă în ultima vreme. Cu toate că sud-americanul a marcat de opt ori pentru Concordia Chiajna, acesta nu şi-a găsit locul la echipa din Ghencea, fiind pe lista neagră a conducerii steliste.

Steaua continuă să fie lider în grupa E, cu 7 puncte acumulate, fiind urmată de Copenhaga (4p), Molde (3p) şi Stuttgart (2p).

Reacţiile roş-albaştrilor au fost pozitive, conform GSP. „Mă bucur pentru Chiricheş că a marcat astfel. Nu mă mir, el are calităţi tehnice foarte bune, reuşita n-a fost o întâmplare“, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

„Aş vrea să joc în Italia sau Spania, îmi plac mult aceste două campionate vestice“, a comentat marcatorul golului-record, Chiricheş.

Rocha s-a arătat impresionat de atmosfera de pe Naţional Arena: „Îmi pare rău că nu am marcat pe un stadion aşa plin, o atmosferă cum nu am mai văzut“, a declarat acesta la DolceSport.

Echipe:


Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Chiricheş, Szukala, Latovlevici - Pintilii (Bălan '63), Bourceanu - Chipciu, Rusescu (Ad. Popa '46), Tănase - Adi Rocha (M. Costea '55). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Molde FK: Soderberg - Johansen, Steenslid, Odegard, Simonsen - Ekpo, Stamnestro, Hussain (Furu '90) - Gatt (Hestad '69), Angan, Hollingen (Camara '46). Antrenor: Ole Gunnar Solskjaer.

Cartonaşe galbene: Simonsen '57, Camara '77.

Arbitri: Laurent Duhamel (central) - Cyril Gringore, Christophe Capelli (asistenţi) - Nicolas Rainville, Alexandre Castro (asistenţi suplimentari) - Huseyin Ocak (rezervă).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite