Stanciu, zero barat în Arabia Saudită: Echipa pe care o lăuda Anamaria Prodan a ajuns ciuca bătăilor în Asia

Stanciu, zero barat în Arabia Saudită: Echipa pe care o lăuda Anamaria Prodan a ajuns ciuca bătăilor în Asia

Nicolae Stanciu

Exasperaţi din cauza rezultatelor slabe, conducătorii lui Al-Ahli Jeddah au luat o primă măsură dură: antrenorul Jorge Fossati a fost demis după doar două luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicolae Stanciu nu rupe gura târgului în Arabia Saudită, iar Al-Ahli Jeddah, echipa despre care Anamaria Prodan spunea că ar face spectacol în România, a ajuns să piardă pe bandă în Asia!

Ultimele trei partide jucate în Liga Campionilor Asiei, în campionat şi în Liga Campionilor Cluburilor Arabe au însemnat trei eşecuri. Toate la zero, fără gol marcat! Deocamdată, preţul pentru această serie neagră l-a plătit antrenorul uruguayan, Jorge Fossati. Instalat în februarie, acesta a şi fost demis, iar dacă echipa nu se va redresa, aproape sigur, în vară, vor fi disponibilizaţi şi jucătorii străini, în frunte cu Stanciu. 

Românul are, deocamdată, opt apariţii în prima ligă saudită şi niciun gol. De fapt, singurul său gol în 12 partide la Al-Ahli a venit într-un 2-2 cu Al-Wasl, echipa lui Reghecampf, în Liga Campionilor Cluburilor Arabe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: