Stan: "Jelev este pus pe lista de transferuri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stan îi aşteaptă pe cei de la Steaua la negocieri
Marius Stan îi aşteaptă pe cei de la Steaua la negocieri

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat pentru www.adevarul.ro că fundaşul Jivko Jelev este pus pe lista de transferuri şi aşteaptă ca Steaua să vină la negocieri, dacă vrea să-l ia.

Oficialul gălăţean a precizat că gruparea pe care o conduce este în conflict cu jucătorul bulgar pentru că acesta a părăsit echipa fără acord. "Noi am solicitat Comisiei de Disciplină a LPF să-l suspende pe Jelev până la finalul contractului deoarece a părăsit echipa fără a avea acordul nostru, din cauza unor restanţe financiare. Întârzierile nu erau mai mari de 60 de zile. Noi l-am ajutat de multe ori, iar el ne-a întors spatele într-un moment în care eram în dificultate. Jelev, ca şi portarul Stoian Kolev, este pe lista de transferuri întrucât nu mai există cale de împăcare. Dacă cei de la Steaua doresc să-l transfere, îi aşteptăm la negocieri", a spus Marius Stan.

Oficialii Oţelului solicită 200.000 de euro în schimbul transferului lui Jivko Jelev, şi l-au atenţionat pe acesta că dacă nu va semna cu o echipă în această iarnă va fi suspendat deoarece a lipsit nemotivat de la antrenamente, au declarat surse din cadrul clubului gălăţean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite