Stadionul "Cluj Arena" a ajuns piatra de moară a autorităţilor din oraş pentru că nu scoate nici banii de întreţinere

Stadionul

Cluj Arena nu-ţi justifică investiţiile FOTO Adevărul

22 de milioane de euro a costat stadionul construit la Cluj în locul legendarului "Ion Moina", care a fost dărâmat în 2008.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nou ridicatul "Cluj Arena", inaugurat în octombrie 2011, care are o capacotate de 30.000 de locuri, a ajuns la mai puţin de un an de la darea în folosinţă o gaură neagră în bugetul autorităţilor din Cluj. 

"Din păcate se dovedeşte că pentru Cluj Arena, o investiţie aşteptată de mulţi iubitori ai fotbalului, nu s-a găsit o soluţie astfel încât să nu fie o piatră de moară a comunităţii. Nu mă refer doar la Consiliul Judeţean. Din punct de vedere financiar e o piatră de moară", a declarat Ioan Oleleu, vicepreşedintele CJ Cluj, la Transilvania L!VE.

Cheltuielile cu întreţinerea stadionului ajung la 45.000 de euro lunar, iar arena finalizată în 2011 aduce venituri cu 30% mai mici. Consilierii judeţeni susţin că soluţia pentru a echilibra balanţa financiară este un management privat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările