Srna: „Am venit să-l sărut pe Lucescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Şahtiorului, croatul Dario Srna (foto), a venit special ieri la Bucureşti pentru a-l vizita pe antrenorul său, Mircea Lucescu. Fundaşul „minerilor" a fost însoţit de directorul general al echipei din Doneţk, Sergei Palkin.

Trei ore au stat cei doi în România, iar timp de o oră şi jumătate i-au fost alături lui „Il Luce", în rezerva acestuia de la Spitalul Universitar. Ca şi în zilele precedente, Răzvan Raţ a stat împreună cu Nely şi Răzvan Lucescu.

 „Am discutat mai mult despre fotbal. M-a impresionat faptul că Mister este extrem de bine dispus", a spus Plakin după întâlnirea cu antrenorul Şahtiorului. „Am venit să îl vedem, să vorbim cu el, este antrenorul nostru, mai mult decât atât, este prietenul nostru. Îl aşteptăm, este foarte important pentru noi. Primul lucru pe care l-am făcut când l-am văzut pe Mister a fost să-l sărut amical", a dezvăluit şi căpitanul echipei, Dario Srna. Croatul în vârstă de 29 de ani a mărturisit la Dolce Sport că nu are deloc emoţii în privinţa recuperării lui Mircea Lucescu: „Toata lumea din Ucraina îl iubeşte şi îl aşteaptă. Ştim că este un mare luptător şi este suficient de puternic ca să treacă peste asta". 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite