Srgian Luchin şi Alexandru Curtean au semnat cu Botev Plovdiv. Impresarul lui Luchin: „E un trădător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Srgian Luchin şi Alexandru Curtean vor evolua pentru Botev Plovdiv, primul dintre aceştia fiind criticat de impresarul său, Cristea Opria.

Cei doi foşti dinamovişti au semnat contractele sâmbătă, fiind prezentaţi oficial la echipa la care vor evolua în următorii doi ani şi jumătate. Srgian Luchin a primit 50.000 de euro la semnătura şi urmează să încaseze 180.000 de euro anual, în timp ce Alexandru Curtean va fi remunerat cu 150.000 de euro.

Primul dintre aceştia a fost criticat pentru alegerea făcută „Luchin e un trădător pentru mine! Asta mă doare cel mai mult, nu faptul că nu am luat bani. Oricum, cineva trebuie să plătească pentru tot ce s-a întîmplat!
Nu am luat nici un comision de pe urma acestui băiat, pe care l-am adus din liga a treia şi am plătit chiar eu 10.000 de euro pentru a putea veni din liga a treia la Timişoara.

Apoi am renunţat la un proces cu Marian Iancu, pentru ca jucătorul să nu se ducă în Liga 2 cu Timişoara. Aveam ofertă pentru el, am fost plecat 3 zile în Anglia, iar acum, la ora 15:00, aşteptam hîrtia din partea echipei de liga a doua din Anglia. Oferta era de 900.000 de euro pentru Dinamo. O să-i sun, să le spun că Luchin s-a dus la Plovdiv şi că nu mai e cazul să înainteze oferta“, a declarat agentul jucătorului pentru DigiSport. 

Pe aceeaşi temă:

Dinamo vinde la bulgari. Curtean şi Luchin sunt aproape de Botev Plovdiv

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite