Spovedania Simonei Halep, după finala de la Madrid: „Am abordat greşit meciul. Am jucat ca o proastă, tot ce i-a plăcut!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep are un an 2019 fără trofeu şi cu două finale pierdute, dar consideră că se află în grafic din punct de vedere al evoluţiilor.

La finalul partidei cu Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6, Simona a dezvăluit ce a mers şi ce nu a funcţionat, dar şi cum vede sezonul său actual.

"Ea a jucat un tenis bun astă seară. Fără doar şi poate, a meritat să câştige partida. Cât despre jocul meu, am avut o abordare greşită şi sunt foarte supărată din cauza asta. N-am să fac o tragedie, doar mă gândesc ce lucruri să schimb data viitoare, când o voi întâlni.

Am jucat ca o proastă, tot ce i-a plăcut, dar asta se întâmplă uneori. Iau lucrurile pozitive din această săptămână, la începutul căreia nu-mi imaginam că voi juca finala.

Mă voi calma, voi analiza mai mult şi voi fi mai îngăduitoare cu mine, pentru că nu merit să fiu foarte critică. A fost un meci bun al ei şi merita să câştige titlul, pentru că toată săptămâna a jucat un tenis foarte bun. Dar şi eu am avut o săptămână bună.

Nu doresc să vorbesc despre ce am făcut şi ce nu am făcut rău, vreau doar să spun că am greşit şi că va trebui să văd cum corectez pe viitor.

Ultimele 5 luni au fost bune, în opinia mea. Ştiam că anul acesta va fi unul diferit, după ce am cucerit titlul de Mare Şlem. Am făcut meciuri bune, am dobândit capital de încredere, am acumulat experienţă, urmare a unor momente grele. Am învăţat multe lucruri şi sunt mulţumită de această primă perioadă a anului", a spus Halep la conferinţa de presă, conform tenisite.info.

Pe aceeaşi temă:

Neşansă rar întâlnită! Ce ghinion a avut Simona Halep într-un moment crucial al meciului cu Kiki Bertens

Halep, prăbuşire totală după intervenţia antrenorului: Simona l-a suportat o dată pe Daniel Dobre, apoi l-a luat la ceartă!

Cum a comentat presa din ţară şi cea internaţională înfrângerea Simonei Halep din finala turneului de la Madrid

Spovedania Simonei Halep, după finala de la Madrid: „Voi fi mai îngăduitoare cu mine, pentru că nu merit să fiu criticată!“

Kiki Bertens, după victoria din finala cu Halep: „Simona, mulţumesc că m-ai lăsat să joc cel mai bun tenis al meu“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite