Sportul românesc, încă o veste teribilă: Cristian Gaţu a suferit un atac cerebral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Gaţu a câştigat două titluri mondiale cu naţionala României, în 1970 şi în 1974
Cristian Gaţu a câştigat două titluri mondiale cu naţionala României, în 1970 şi în 1974

Fostul mare handbalist, acum în vărsta de 74 de ani, a fost internat la Spitalul Militar din Capitală, unde urmează să fie operat.

Lovită de pandemie şi perspectivele unei recesiuni fără precedent, România a primit, astăzi, încă o veste proastă. Cristian Gaţu a suferit un atac cerebral şi, chiar dacă starea sa e stabilă în acest moment, el va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Fostul mare handbalist e internat la Spitalul Militar din Capitală şi, după cum a informat gsp.ro, site-ul care a anunţat această veste alarmantă, medicii sunt optimişti că Gaţu se va reface după operaţia de joi la care va fi supus. 

„Am vorbit la Spitalul Militar, doctorii ne-au dat asigurări că e un accident vascular în urma căruia se poate recupera, e în afara oricărui pericol“, a povestit Ştefan Birtalan, fost coleg cu Cristian Gaţu pentru sursa citată. Şi fostul selecţioner, Radu Voina, a vorbit despre situaţia lui Gaţu. 

„Am vorbit cu el, am văzut că nu prea înţelegeam ce spune. L-am întrebat ce s-a întâmplat. A zis: «Nu prea îmi simt partea stângă, mâna şi piciorul»“, a relatat Voina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite