Sports Festival: 20 de copii, din care jumătate refugiaţi din Ucraina, au jucat tenis cu Horia Tecău FOTO

Sports Festival: 20 de copii, din care jumătate refugiaţi din Ucraina, au jucat tenis cu Horia Tecău FOTO

Foto UNICEF

Vicecampionul olimpic Horia Tecău, care a avut, vineri seară, meciul de retragere în cadrul Sports Festival, din Cluj-Napoca, a susţinut un antrenament de iniţiere în tenis cu 20 de copii, din care 10 refugiaţi din Ucraina. UNICEF i-a mulţumit lui Tecău pentru implicare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horia Tecău a continuat, sâmbătă, întâlnirile pline de emoţii la Sports Festival, unde a avut loc şi meciul său de retragere.
 
Vicecampionul olimpic s-a întâlnit cu 20 de copii, în cadrul unui antrenament de iniţiere în tenis. 10 dintre copii sunt refugiaţi din Ucraina, iar momentele în care au schimbat mingi cu Tecău, l-au îmbrăţişat şi au luat autografe au fost unice pentru ei şi toţi participanţii la antrenamentul din BT Arena.
 
Horia Tecău a primit mulţumiri şi din partea UNICEF, al cărei ambasador naţional este.
 
”Mulţumim copiilor pentru bucuria pe care ne-o transmit. Sportul uneşte copiii! Mulţumim Horia Tecău şi Sports Festival pentru invitaţie”, a fost mesajul UNICEF.
 
 
Horia Tecău a avut parte, la Sports Festival, de un spectacol aparte, la care au asistat peste 7.000 de spectatori, care l-au aplaudat frenetic la demonstrativul din BT Arena, unde au mai fost pe teren Simona Halep, Patrick Mourtaglou, Marius Copil, Andrei Pavel.
 
În cariera sa, Horia Tecău, fost numărul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, între care şi pe cele de la Wimbledon (2015), US Open (2017), ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt (2012), împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.
 
Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările