Sportiv român, intrat în atenţia SRI: Ce a descoperit Serviciul Român de Informaţii despre Albert Saritov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Albert Saritov
Albert Saritov

Luptătorul cecen a fost naturalizat de România, înainte de Jocurile Olimpice din 2016. Joi, presa din Rusia a aruncat „bomba“: Saritov a avut, în trecut, legături cu gruparea teroristă, Statul Islamic.

Ştirea potrivit căreia Albert Saritov, medaliat cu bronz pentru România la JO 2016, ar fi terorist a „explodat“ în mediul online şi i-a pus la treabă pe cei de la Serviciul Român de Informaţii (SRI).

La 48 de ore după publicarea ştirii despre Saritov, preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pârcălabu, a făcut lumină în acest caz, având o postare pe Facebook.

Ce a scris?

În urmă cu puţin timp au apărut în presa din România speculaţii precum ca Albert Saritov ar fi membru ISIS. Va asigur pe toţi iubitorii luptelor şi sportului din ţara noastră ca sunt doar nişte ştiri false.

Ba mai mult de atât, Serviciul Român de Informaţii confirma în cursul zilei de ieri, după ce acest subiect a făcut turul jurnalelor de ştiri, că Albert Saritov, în urma tuturor verificărilor, nu are nici o legătura cu terorismul, fiind doar o răzbunare a ziariştilor ruşi pentru faptul ca au pierdut o medalie olimpică şi cum e posibil ca o astfel de ştire sa fie preluată, pur şi simplu, fără a fi verificată.

Acelaşi lucru întreb şi eu, cum e posibil şi de ce, oare aceasta medalie nu este a României! Când Albert a fluturat drapelul s-au bucurat milioane de compatrioţi!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite