Splendida Sorana: Cârstea e în sferturile turneului de la Madrid, după un meci fantastic de trei seturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sorana

Chiar dacă a întâlnit o adversară care se mişcă foarte bine pe zgură, sportiva din România a depăşit momentele dificile şi a făcut spectacol în decisiv.

Sorana Cârstea (83 WTA) s-a specializat în meciuri dramatice. La Madrid, a pornit cu o victorie cu Pavlyuchenkova (16 WTA) în care, în decisiv, a condus cu 4-0, apoi a fost egalată, pentru ca, într-un final, să câştige la tie-break.

A urmat victoria lejeră cu Bellis (55 WTA) care a trimis-o pe românca de 27 de ani faţă în faţă cu Misaki Doi (Japonia, 53 WTA). 

Aici, primul set a fost o nebunie! Japoneza s-a dus repede la 3-0 şi părea că Sorana va fi surclasată fără drept de apel. Cârstea n-a dezarmat însă, a revenit spectaculos, şi a făcut 3-3. Au urmat patru game-uri în care fiecare sportivă şi-a făcut serviciul. La 5-5, românca a izbutit break-ul, iar apoi, pe serviciul propriu, s-a dus la 40-0 şi a valorificat ultima minge de set: 7-5 în 49 de minute.

În setul doi, Cârstea şi-a pierdut serviciul la 3-4, iar japoneza a profitat de şansa ivită: a făcut 1-1 la seturi, valorificându-şi serviciul pentru 6-3.

Decisivul i-a aparţinut Soranei: românca s-a dus la 5-0 şi a rezolvat calificarea în sferturi cu 6-1.

Ea va întâlni învingătoarea duelului Dodin (63 WTA) – Mladenovici (17 WTA).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite