Speranţe pentru Rapid! Mitică Dragomir: "Cred că vor juca tot în Liga 1"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF crede că dacă se încalcă "puţin" regulamentele Rapid va evolua şi din următorul sezon în prima ligă din România.

"Eu cred că Rapid va evolua tot în Liga 1 şi în sezonul următor. Dacă se încalcă doar puţin regulamentele şi statutele, se poate face aşa ceva. Mijloace se găsesc, nu asta e problema, important e să învăţăm să nu mai facem rău", a declarat Dumitru Dragomir în această dimineaţă, la DolceSport.

Soarta Rapidului stă în mâinile Adunării Generale a FRF, care se va întruni pe 1 iunie. Până atunci, Tribunalul Bucureşti ar putea admite sau respinge cererea de reorganizare a clubului giuleştean. "Eu vă spun doar atât, Adunarea Generală poate lua orice decizie", a adăugat Dragomir.

onform portalului Ministerului Justiţiei, următorul termen în dosarul de insolvenţă al FC Rapid deschis la Tribunalul Bucureşti este 17 mai, dată la care instanţa va confirma sau nu planul de reorganizare aprobat de Adunarea Generală a creditorilor.
La masa credală au fost înscrişi 163 de creditori care au solicitat creanţe în valoare de 210.838.992 lei (aproximativ 48 de milioane de euro), însă administratorul judiciar a admis doar 148 de milioane de lei.

La 7 decembrie, Tribunalul Bucureşti a admis cererea SC FC Rapid SA şi a deschis procedura de insolvenţă a clubului condus de George Copos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite