Spaniolii, şocaţi de cazul preotului bişniţar, care face speculă pe internet cu bilete la meciul România - Spania. Comparaţie cu filmul Spotlight

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul Marca, cel mai prestigios ziar de sport din Spania, a pus România într-o lumină nefavorabilă, după ce a prezentat cazul preotului bişniţar.

Marca scrie despre Tudor Sumandea, preotul din Budeşti, judeţul Bistriţa Năsăud, prezentând postura în cea s-a aflat acesta, dar şi faptul că el a negat tot. Concret, spaniolii spun că preotul ar fi vrut să vândă pe internet bilete la meciul cu Spania, cerând 450 de euro pentru un tichet care valorează de fapt 45 de euro. 

Marca precizează că scandalul preotului bişniţar a fost prezentat pe larg în presa din România şi arată faptul că acesta s-a apărat spunând despre contul pe care se vindeau biletele că nu este al lui, şi că cineva a vrut să-i facă rău târându-l în acest scandal. 

Preotul Tudor Sumandea a afirmat că acela a fost un cont fals, argumentându-şi spusele prin faptul că el a fost şters, după izbucnirea scandalului.

Imaginea de ansamblu, proiectată asupra României a rămas însă negativă, printre comentariile la articolul din Marca, aflându-se şi unul care vorbeşte despre filmul Spotlight, premiat la Oscar, în care se demască activităţi imorale ale clerului din America.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite