Spania, în stare de şoc: comunicatul clubului Sevilla, după ce antrenorul a fost diagnosticat cu cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceea ce a fost doar un zvon la început s-a confirmat în doar câteva ore, iar anunţul a umbrit fabulosul meci Sevilla – Liverpool, scor 3-3, din a 5-a etapă a grupelor Ligii Campionilor.

„Marca“ a scris că în spatele revenirii fantastice a andaluzilor a stat anunţul şocant pe care antrenorul argentinian, Eduardo Berizzo (48 de ani), l-ar fi făcut la pauză: „Am fost diagnosticat cu cancer la prostat!“.

Şi, într-adevăr, la o zi după remiza cu Liverpool, clubul Sevilla a confirmat această variantă printr-un comunicat! „Departamentul nostru medical a confirmat că antrenorul Eduardo Berizzo a fost diagnosticat cu cancer la prostat. Vor urma nişte teste suplimentare, înainte de startul tratamentului. Sevilla îşi exprimă susţinerea maximă pentru antrenorul clubului în aceste momente şi îi urează o însănătoşire grabnică“, a scris formaţia spaniolă.

Vilanova a murit

În ultimii ani, lumea fotbalului a fost lovită de mai multe tragedii cauzate de cancer. Tito Vilanova, antrenorul care a luat titlul cu Barcelona în sezonul 2012-2013, a decedat în 2014 la doar 45 de ani. Johan Cruyff s-a stins doi ani mai târziu la 68 de ani. O poveste fericită a fost cu francezul Eric Abidal care, după ce s-a vindecat de cancer, chiar a revenit pe teren şi a mai jucat o perioadă, înainte de a se retrage. Acum, fostul fundaş are 38 de ani.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite