Spania, lovitură grea înaintea meciului cu România: Ibericii şi-au pierdut antrenorul. Drama lui Luis Enrique

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luis Enrique
Luis Enrique

Naţionala Spaniei a început să aibă, periodic, probleme în ceea ce priveşte postul de selecţioner. Înaintea debutului la Mondialul din 2018, a fost destituit Julen Lopetegui, iar acum a plecat Luis Enrique.

Dacă în cazul lui Lopetegui, şefii federaţiei au făcut o criză de nervi, în momentul în care au aflat de înţelegerea acestuia cu Real Madrid, în schimb, în cazul lui Luis Enrique, e vorba de o dramă familială.

Concret, fostul fotbalist a lipsit de pe banca Spaniei la ultimele trei partide oficiale, invocând probleme personale. Chiar şi fără Luis Enrique însă, ibericii au învins, pe rând, Malta (2-0), Insulele Feroe (4-1) şi Suedia (3-0). Totuşi, la următorul meci din preliminariile Euro 2020, cel cu România, la Bucureşti (5 septembrie), Spania va avea un nou selecţioner.

Asta deoarece, potrivit presei internaţionale, Luis Enrqiue şi-a anunţat demisia din funcţie. S-a zvonit că acesta are probleme de sănătate. Alţii au speculat că, de fapt, fiica lui Luis Enrqiue suferă de leucemie!

Noul selecţioner al Spaniei va fi Roberto Moreno. Acesta a fost secundul lui Luis Enrique şi a condus naţionala la ultimele trei victorii.

După patru etape din preliminariile Euro 2020, Spania conduce grupa F din care primele două clasate vor ajunge la turneul final:

1. Spania 12 puncte

2. România 7p

3. Suedia 7p

4. Norvegia 5p

5. Malta 3p

6. Insulele Feroe 0p 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite