Spania, favorită la pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Tores a reuşit în 2008 golul victoriei în finala Spania-Germania – 1-0
Fernando Tores a reuşit în 2008 golul victoriei în finala Spania-Germania – 1-0

La Bet Cafe Arena, ibericii sunt cotaţi ca principali favoriţi la câştigarea trofeului continental.

Aşa cum era de aşteptat, spaniolii sunt cotaţi cu cele mai mari şanse la câştigarea trofeului de către casele de pariuri. Totuşi, dominaţia fotbalului spaniol nu mai este aşa de evidentă, în special după ce Real Madrid şi Barcelona au ieşit din semifinalele Ligii Campionilor.

În Irlanda, Danemarca, Grecia şi Cehia nu crede nimeni. Un euro pariat pe una dintre aceste echipe îţi poate aduce 81 dacă naţionala respectivă câştigă turneul.



La capitolul golgheteri, spaniolii nu sunt aşa bine cotaţi ca naţionala lor, germanul Mario Gomez fiind creditat cu cele mai mari şanse în această privinţă. Nici suedezul Zlatan Ibrahimovici nu este văzut cu mari şanse la titlul de golgheter, având o cotă de 36.

Meciurile de pe Dolce Sport se văd şi pe internet

Din cauză că Dolce nu acoperă decât 20% din ţară, microbiştii pot avea probleme în a viziona o parte dintre meciuri. Însă, pe site-ul www.dolcesport.ro se poate, doar pentru utilizatorii din România, crea un cont care permite vizionarea programelor Dolce Sport în direct, online.

Sunt trei pachete disponibile: 1 euro pentru o zi, 4 euro pentru o lună şi 12 euro pentru patru luni. Dolce va deplasa la turneul final o echipă de trei comentatori (Vlad Enăchescu, Emil Grădinescu şi Bogdan Cosmescu), în vreme ce TVR trimite numai doi comentatori (Marian Olaianos şi Emil Hossu Longin).

Info
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite