Spadacio, declarat liber de contract de FIFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juliano Spadacio a reuşit să-şi rezilieze contractul cu Rapid, din care mai avea un an, după ce a făcut memoriu la FIFA în care acuză gruparea română că nu i-a plătit salariul în ultimele trei luni, scrie, vineri, cotidianul Record.


Conform Record, Juliano Spadacio, care şi-a exprimat dorinţa de a juca la Vitoria Guimaraes, i-a informat acum pe responsabilii clubului portughez că vrea să se gândească mai bine la viitoare sa destinaţie. Jucătorul de 30 de ani este tentat să ia în considerare şi alte propuneri mai avantajoase, în special în termeni financiari, mai scrie Record.

Spadacio a părăsit România pe 20 aprilie 2011, înaintea meciului cu Astra, deranjat că Rapidul nu-i mai plătise salariul de mai mult de două luni. Jucătorul a susţinut că avertizase în scris conducerea din Grant că va recurge la acest gest dacă nu-şi primeşte salariile restante. George Copos a afirmat imediat după ce Juliano, posesorul celui mai mare salariu în Grant, 288.000 de euro, a luat avionul spre Brazilia că-l va da în judecată pe fotbalist şi îi va cere daune.

Spadacio, 30 de ani, a evoluat în Grant din 2008 până în 2011.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite