Soţia lui Schumacher a rupt tăcerea după 6 ani: Primul interviu acordat în care a vorbit despre fostul pilot F1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michael Schumacher (50 de ani) a suferit un grav accident de schi, la 29 decembrie 2013, iar acest episod tragic i-a schimbat viaţa şi l-a ascuns de ochii publicului.

Michael Schumacher a devenit „omul invizibil“ de când s-a lovit la cap în timp ce se afla pe pârtie. Ironia sorţii a făcut ca un om care a condus în curse infernale, cu peste 300 de kilometri la oră, să ajungă paralizat după un accident în care a avut o viteză de 40 de kilometri la oră în momentul impactului.

În ultimii 6 ani, au apărut fel şi fel de informaţii şi de speculaţii despre starea lui Michael Schumacher. Asta deoarece, familia cheltuieşte milioane de euro pentru ca fostul pilot să fie tratat de o armată de medici, dar şi ascuns de ochii publicului. La un moment dat, a apărut o informaţie potrivit căreia, ţintuit în pat de ani de zile, Michael ar fi ajuns la doar 45 de kilograme şi ar fi pierdut 14 centimetri în înălţime!

Acum, soţia fostului pilot, Corinna, a vorbit, în premieră, despre starea lui Schumacher într-un interviu acordat revistei „She“, iar declaraţiile ei au fost preluate şi de Digi Sport.

Ce a spus soţia lui Schumacher?

*Puteţi fi siguri că se află pe cele mai bune mâini şi că facem tot ce putem pentru a-l ajuta. Vă rugăm să înţelegeţi că e dorinţa lui ca acest subiect să fie ţinut în privat. Întotdeauna şi-a dorit asta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite