Soţia lui Eduard Novak, mesaj superb pentru vicecampionul paralimpic de la Tokyo VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak

Laura Novak a trăit cu sufletul la gură duelul din această dimineaţă, în care soţul său l-a înfruntat pe slovacul Jozef Metelka în finala cursei de urmărire individuală de 4.000 de metri.

Chiar dacă Eduard Novak (45 de ani) a fost învins de adversarul său mai tânăr cu 11 ani, performanţa românului rămâne una deosebit de mare. 

Pe lângă faptul că a câştigat patru din cele cinci medalii paralimpice din toată istoria României, Novak a devenit primul ministru al Sporturilor, aflat în funcţie, care a cucerit o medalie la Jocurile Paralimpice. Vorbim desore o premieră mondială!

Potrivit jurnalistului Dorin Chioţea, şeful departamentului de Sport din cadrul TVR, finala în care a concurat, astăzi dimineaţă, Eduard Novak a fost urmărită de soţia sa, Laura, dar şi de cei trei copii ai cuplului, la cofetaria familiei din Miercurea Ciuc.

După terminarea cursei, Laura Novak a transmis un mesaj emoţionant vicecampionului paralimpic de la Tokyo.

Ce a spus Laura Novak? 

*Sunt extrem de fericită şi mândră pentru performanţa lui. Am avut emoţii în tot timpul concursului, dar sunt convinsă că i-am transmis toate energiile noastre bune, chiar dacă n-am putut fi alături de el, la Tokyo. 

*Este o performanţă deosebită, mă bucur mult. Sunt fericită şi apreciez din suflet ceea ce a reuşit. Pe lângă faptul că este un sportiv de performanţă, Eduard este un tată deosebit şi un soţ adevărat. A fost susţinut de întreg oraşul, toată lumea a fost alături de el şi toţi se bucură pentru rezultatul său, pentru că el este un mare campion.

VEZI MESAJUL TRANSMIS DE LAURA NOVAK 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite