Sorin Oprescu a explicat de ce a ajuns Arena Naţională în paragină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La câteva zile după ce Mircea Sandu a declarat că Arena Naţională a ajuns în paragină din cauza dezinteresului municipalităţii, primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, a reacţionat, explicând cauzele pentru această decădere a cele mai mari arene din România.

Sorin Oprescu a promis public că se va implica în schimbarea la faţă a Arenei Naţionale, acuzând că este supus unei presiuni uriaşe din partea celor care vor să administreze stadionul. 

„Cuvântul meu e unul singur: am toate premisele ca săptămâna viitoare terenul o să fie în regulă. Toată lumea sună, 'pune-l pe badea Vasile, pe badea Cârţan, pune-l p-ăla ca ştie el cu iarba'. Gata, de acum ne ocupăm noi! Nu mai rezist la presiuni şi la intervenţii telefonice. Cei de la ALPAB se vor ocupa de gazon, iar directorul de acolo şi-a mutat toţi angajaţii la stadion. Staţi liniştiţi, toţi stau pe lângă iarbă, să nu o strice”, a spus Oprescu pentru Gazeta Sporturilor.

Primarul general al Capitalei l-a ironizat pe preşedintele FRF, Mircea Sandu, cel care declarase în urmă cu o săptămână că Arena Naţională a ajuns în paragină. „Aşa e când inaintezi în vârstă, ai câte un fix! În felul lui are dreptate, numai că acolo e o luptă de-a surda între cine pune iarba, cine o roade şi cine o aranjează”, a mai spus Oprescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite