Sorana, victorie uriaşă la Strasbourg: Cîrstea e la o victorie de a doua finală din 2021. Cu cine poate juca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana

Sorana Cîrstea (61 WTA) are un sezon excelent pe zgură! În aprilie, a câştigat Istanbul Cup pe covorul roşu, iar acum a avansat în semifinale, la Internationaux de Strasbourg (23-29 mai).

România poate privi cu speranţe mari spre French Open 2021 (30 mai - 13 iunie). 

Pe lângă faptul că vom avea un număr mare de jucătoare pe tabloul principal, după cum „Adevărul“ a scris aici, avem şi o sportivă în mare formă.

Vorbim despre Sorana Cîrstea (31 de ani). Aceasta tocmai s-a impus în turul II, la Strasbourg, obţinând o victorie categorică, în meciul cu chinezoaica Shuai Zhang (45 WTA): 6-2, 6-1.

Cum Bianca Andreescu (20 de ani, 7 WTA) s-a retras după calificarea în sferturi, „Sori“ a ratat întâlnirea, în premieră, cu „Bibi“. Şi va juca direct în semifinale, unde o va întâlni pe învingătoarea meciului Putintseva (43 WTA) - Linette (48 WTA). Această partidă e programată pentru astăzi, după ora 14.30.

Semifinala în care va evolua Sorana Cîrstea va avea loc, vineri, ora urmând a fi anunţată de organizatori. 

Pentru parcursul ei de până acum la Internationaux de Strasbourg, românca va primi 110 puncte WTA şi un cec de 6.214 de euro. În plus, Cîrstea va urca, deocamdată, un loc în ierarhia WTA, până pe 60.

CITEŞTE ŞI:

Sorana şi-a aflat adversara din semifinale: Ce a spus Cîrstea despre performanţa de la Strasbourg

5 finale WTA are Sorana Cîrstea în cariera ei de până acum. Două au fost câştigate la Taşkent 2008 şi Istanbul 2021. Trei au fost pierdute la Budapesta 2007, Rogers Cup 2013 şi Taşkent 2019.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite