Sorana, scoasă din carantină şi trimisă pe teren: Cîrstea şi-a aflat prima adversară la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea, un car de nervi după sosirea în Australia
Sorana Cîrstea, un car de nervi după sosirea în Australia

Început de an de coşmar pentru sportiva de 30 de ani! Bucureşteanca ar fi trebuit să joace primul meci oficial, în prima săptămână din ianuarie, la Abu Dhabi (Emirate). Acum însă, când am intrat în luna februarie, în dreptul ei figurează zero partide disputate!

Sorana Cîrstea (72 WTA) a fost lovită, în Emirate, de o accidentare, iar apoi, după ce a aterizat la Melbourne, a fost pusă într-o carantină de coşmar, de 14 zile, perioadă în care a pierdut tot ce acumulase din punct de vedere fizic.

Şi având în vedere că în situaţia Soranei s-au mai aflat 71 de sportivi, toţi izolaţi pentru două săptămâni la Melbourne, fără a avea dreptul de a ieşi din camere, australienii s-au gândit să mai organizeze un al treilea turneu WTA 500 pentru fetele care au ieşit şifonate din punct de vedere fizic, după carantină. 

Grampians Trophy e o competiţie care va începe de miercuri şi pentru care s-a tras la sorţi tabloul principal. Aceasta întrecere va avea la start nume sonore precum Bianca Andreescu (8 WTA), Victoria Azarenka (13 WTA) sau Angelique Kerber (25 WTA).

Revenind la Sorana Cîrstea, aceasta va juca, în turul I, cu Alison Riske (26 WTA). Dacă va câştiga, în turul II, o va întâlni pe Belinda Bencic (12 WTA).

Bianca Andreescu, care n-a mai jucat un meci din 30 octombrie 2019, îşi va începe parcursul direct în turul II, unde va întâlni învingătoarea duelului Fernandez (89 WTA) - Stephens (40 WTA). 

12 decembrie 2020 e data la care Sorana Cîrstea a jucat ultimul meci, în finala turneului ITF de la Dubai, în care s-a impus cu 4-6, 6-3, 6-3 cu Siniakova (59 WTA).  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite