Sorana Cîrstea şi Raluca Olaru au pierdut la Openul GdF Suez

Sorana Cîrstea şi Raluca Olaru au pierdut la Openul GdF Suez

Raluca Olaru

Zi neagră pentru jucătoarele române de tenis participante la Open GdF Suez de la Paris. Sorana Cîrstea a pierdut fără drept de apel (3-6, 0-6) în faţa americancei Melanie Oudin, iar Raluca Olaru a cedat (6-3, 2-6, 4-6) în întâlnirea cu italianca Thatiana Garbin.

Pe cât de tinere, pe atât de talentate, Cîrstea şi Oudin au deja în palmares o prezenţă într-un sfert de finală la un turneu de Mare Şlem (Rolland Garros, respectiv US Open). Americanca s-a impus cu un categoric 6-3, 6-0, echilibrul menţinându-se doar în primele şase game-uri. Apoi Oudin a făcut nouă puncte la rând! Este, totuşi, de remarcat că în acest meci Sorana, care e componentă a Team-ului GdF Suez, şi-a asumat foarte multe riscuri, ceea ce a fost pe placul spectatorilor. Partida a durat doar 53 de minute, iar în urma ei românca a încasat un cec de 4.800 de dolari şi va primi un punct WTA.

Nici Raluca Olaru n-a reuşit să câştige în primul tur al turneului de 700.000 de dolari. Ea a cedat (6-3, 2-6, 4-6) în faţa italiencei Thatiana Garbin, după 84 minute de joc. Raluca va primi aceeaşi sumă ca şi Sorana, însă şi 21 de puncte WTA.

Ieri, Alexandra Dulgheru a fost învinsă, în primul tur, de Elena Vesnina (Rusia), cu 6-1, 6-4.

Alte rezultate din primul tur: 
Pavliucienkova (Rusia) - Benesova (Cehia) 6-1, 6-0
Petkovic (Germania) - Srebotnik (Slovenia) 7-5, 6-2
Safarova (Cehia) - Paszek (Austria) 6-0, 6-3.
Schnyder (Elveţia) - Razzano (Franţa) 6-3, 7-6 
Schiavone (Italia) - Manasieva (Rusia) 6-0, 6-0

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: