Sorana Cîrstea părăseşte competiţia din Dubai, încă din primul tur. Campioana Australian Open, de asemenea eliminată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea şi-a încheiat deja socotelile cu turneul din Dubai FOTO Arhivă personală/Facebook
Sorana Cîrstea şi-a încheiat deja socotelile cu turneul din Dubai FOTO Arhivă personală/Facebook

Sorana Cîrstea a părăsit turneul de la Dubai, marţi, încă din primul tur, fiind învinsă de Anett Kontaveit, după doar două seturi.

Cu toate că a muncit mult, până să ajungă pe tabloul principal de la Dubai, Sorana Cîrstea (72 WTA) a părăsit competiţia, încă din runda inaugurală. Mai întâi, românca a avut de disputat trei meciuri grele în calificări, învingându-le pe rusoaica Margarita Gasparyan (109 WTA), nemţoaica Julia Goerges (36) şi Carla Suárez Navarro (70 WTA). Şi, cu toate că, înainte de primul tur, Sorana Cîrstea se simţea în formă, adversara sa, Anett Kontaveit (23 WTA), a reuşit să se impună. 

La finele unui meci care a durat o oră şi 12 minute, sportiva din Estonia a învins cu 6-1, 6-3, urmând ca în optimile de finală să o înfrunte pe  rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (30 WTA).
Turneul de la Dubai nu este lipsit de surprize, după ce, tot marţi, au fost eliminate trei jucătoare din primele 10 ale lumii: ucraineanca Elina Svitolina (7 WTA), elveţianca Belinda Bencic (9 WTA) şi chiar campioana de la Australian Open, americanca Sofia Kenin (5 WTA) au părăsit turneul, încă din runda inaugurală. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite