Sorana Cîrstea are un nou antrenor şi e o legendă a tenisului: „Nu-mi vine să cred!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calificată în turul al doilea la Wimbledon, Sorana Cîrstea a anunţat că a dat startul unei noi colaborari şi vorbim despre o adevărată legendă a tenisului.

Sorana Cîrstea a trecut de primul tur la Wimbledon după ce a învins-o pe Magdalena Rybarikova, semifinalista de anul trecut. Secretul acestei victorii pare a fi în loja româncei, unde a stat belgianca Kim Clisjters, fost lider mondial, câştigătoare a patru turnee de Grand slam. 

"Lucrez cu Kim Clijsters şi cu Carl Maes, fostul ei antrenor. Lucrez de luni, de o săptămână, de când am venit aici. Sunt extraordinar de încântată. Kim a fost idolul meu şi în momentul în care mi-am pus problema de antrenor, ea a fost prima mea opţiune, primul meu gând. Mă bucur enorm că s-a putut concretiza şi sunt extraordinar de încântată să o am alături pe teren, să mă uit la ea în momentele importante şi să văd cum mă încurajează. Înseamnă enorm pentru mine şi, în momentul de faţă, sunt foarte încântată pentru viitor.

E incredibil să pot să lucrez cu idolul meu! Atât ea, cât şi Carl au o experienţă, pff... cum rar găseşti! E fost numărul 1, campioană de Grand Slam-uri şi ştie ce simt acolo. Plus că e o persoană incredibilă, ăsta e un alt motiv pentru care mi-am dorit-o. Este extraordinar de modestă şi la locul ei, o campioană în adevăratul sens al cuvântului. Mi-am dorit foarte mult această colaborare şi sunt foarte fericită că s-a putut să se urnească lucrurile", a declarat Sorana pentru treizecizero.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite