Sorana Cîrstea a fost eliminată din primul tur al turneului WTA de la Roma. Toate speranţele României sunt în Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea a spus adio turneului WTA de la Roma, după ce a fost învinsă chiar în turul inaugural de americanca McHale, în trei seturi, la capătul unei partide care a durat două ore şi două minute.

Sorana Cîrstea este o jucătoare imprevizibilă. Clasată pe locul 27 mondial, Sorana alternează meciurile foarte bune cu cele în care evoluează dezamăgitor. Dacă în meciurile de Fed Cup, de la Bucureşti, contra Serbiei, a jucat încântător, ea aducând României două din cele patru puncte câştigătoare, în turneele de după Fed Cup a clacat. 

Mai întâi, la Madrid, competiţie unde Simona Halep a ajuns până în finală, Sorana a fost eliminată încă din primul tur. După duşul rece din capitala Spaniei, Cîrstea a avut şansa reabilitării la Roma, turneu care a debutat pe 12 aprilie. Însă, românca a irosit şi această oportunitate, fiind eliminată tot în primul tur al competiţiei din capitala Italiei.

Sorana a pierdut partida jucată împotriva mult mai slab cotatei Christina McHale (locul 63 mondial), scor 3-6, 6-4, 1-6, după două ore şi două minute de joc. Deşi a părut că în setul al doilea a echilibrat disputa, românca a cedat inexplicabil în setul decisiv, fiind nevoită să părăsească prematur concursul. 

Totuşi, pentru participare, Sorana va primi un punct WTA şi un cec în valoare de 5.820 de euro.

La Roma, România mai este reprezentată de Simona Halep. Aceasta are parte de un prim tur liber, urmând ca miercuri să se dueleze pentru un loc în turul trei cu Madison Keys (SUA). Anul trecut, Simona a ajuns până în semifinalele acestui turneu, fiind învinsă atunci de Serena Williams.

CITIŢI ŞI:

Simona de România a luat doar "farfuria", dar o va depăşi pe Azarenka, locul 4 WTA, după turneul de la Roma

După Madrid, toate drumurile duc la Roma pentru Halep. Posibilele adversare ale româncei la turneul din Italia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite