Sorana Cîrstea, eliminată din turneul de la Madrid. Românca a pierdut la mare luptă meciul cu Caroline Garcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sorana cirstea

Ajunsă pe tabloul principal de la Madrid după ce a beneficiat de un wild card, Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul doi după un meci de trei seturi

Sorana Cîrstea (93 WTA) a fost învinsă, marţi, 6-4, 3-6, 6-1, de jucătoarea franceză Caroline Garcia (22 WTA) în turul al doilea al Madrid Open. Meciul a durat două ore şi trei minute.

Sorana Cîrstea s-a ridicat la nivelul adversarei sale în primele două seturi. Chiar dacă debutul meciului a fost mai slab şi românca şi-a pierdut seviciul în chiar primul game al întâlnirii, Sorana a avut o evoluţie foarte bună şi i-a pus foarte mari probleme adversarei clasată cu 71 de poziţii mai sus în topul WTA. Ambele jucătoare şi-au valorificat avantajul serviului şi primul set a intrat în contul sportivei franceze, 6-4. 

În setul secund s-a mers cap la cap până la 4-3, moment în care Sorana a reuşit primul game pe serviciul adversarei, după ce a valorificat a 10-a minge de break. Cîrstea a luat şi următorul game şi meciul a împins partida în decisiv. 

Din păcate, românca nu a mai avut resurse de energie să opună rezistenţă adversarei sale şi franţuzoiaca s-a impus fără emoţii în ultimul set. 

În primul tur, Cîrstea reuşise una dintre surprizele turneului, după ce o eliminase pe americanca Madison Keys, cap de serie numărul 13, cu 3-6, 6-4, 6-1. Pentru accederea în turul doi al turneului, Sorana va primi 42.220 de euro şi 65 de puncte WTA.
 

În optimi, Caroline Garcia va evolua cu jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 2 WTA.

După acest rezultat, Simona Halep este singura jucătoare română rămasă pe tabloul principal de simplu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite