Sorana Cîrstea, cuplată cu fiul lui Ion Ţiriac: „Sunt sentimente puternice acolo“. Apropiaţii au povestit tot

Sorana Cîrstea, cuplată cu fiul lui Ion Ţiriac: „Sunt sentimente puternice acolo“. Apropiaţii au povestit tot

Familia Ţiriac îşi păstrează legăturile cu tenisul pe toate planurile. Ion Ţiriac a practicat acest sport şi ghidează acum cariera Simonei Halep, în timp ce fiul lui, Ion Alexandru, trăieşte o poveste de dragoste cu o rivală a Simonei.

Ion Alexandru Ţiriac (43 de ani) şi-a oficializat de curând divorţul de Ileana Lazariuc alături de care a stat mai mult de zece ani. Totuşi, cei doi n-au suferit prea mult după semnarea actelor la notar.
 
Potrivit informaţiilor obţinute de „Click!“, Ion Alexandru şi Ileana, oricum, erau despărţiţi din 2017, aşa că oficializarea divorţului, săptămâna trecută, n-a reprezentat vreun moment devastator pentru ei. Mai mult, fiul lui Ion Ţiriac s-ar fi reorientat deja din punct de vedere sentimental. Acesta s-ar afla într-o relaţie cu Sorana Cîrstea (29 de ani).
 
„Ileana (n.r. – fosta soţie a lui Ion Alexandru Ţiriac) e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo“, au povestit pentru „Click!“ apropiaţi ai cuplului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: