Sorana Cîrstea, cuplată cu fiul lui Ion Ţiriac: „Sunt sentimente puternice acolo“. Apropiaţii au povestit tot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sorana

Familia Ţiriac îşi păstrează legăturile cu tenisul pe toate planurile. Ion Ţiriac a practicat acest sport şi ghidează acum cariera Simonei Halep, în timp ce fiul lui, Ion Alexandru, trăieşte o poveste de dragoste cu o rivală a Simonei.

Ion Alexandru Ţiriac (43 de ani) şi-a oficializat de curând divorţul de Ileana Lazariuc alături de care a stat mai mult de zece ani. Totuşi, cei doi n-au suferit prea mult după semnarea actelor la notar.

Potrivit informaţiilor obţinute de „Click!“, Ion Alexandru şi Ileana, oricum, erau despărţiţi din 2017, aşa că oficializarea divorţului, săptămâna trecută, n-a reprezentat vreun moment devastator pentru ei. Mai mult, fiul lui Ion Ţiriac s-ar fi reorientat deja din punct de vedere sentimental. Acesta s-ar afla într-o relaţie cu Sorana Cîrstea (29 de ani).

„Ileana (n.r. – fosta soţie a lui Ion Alexandru Ţiriac) e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo“, au povestit pentru „Click!“ apropiaţi ai cuplului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite